Ошукала пенсіонерку під приводом “допомогти по хазяйству”: в Ізмаїлі зловмисниця за шахрайство з телефоном отримала 200 годин громадських робіт

0 коментарів 15687 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителька Ізмаїлу за шахрайство з мобільним телефоном отримала від суду 200 годин громадських робіт. Вона відібрала у пенсіонерки гаджет, втершись у довіру під приводом “допомогти по господарству”.


Як повідомили в обласному ГУНП, 35-річна фігурантка завітала додому до своєї старшої за віком знайомої (начебто, допомогти по хазяйству) і попросила у господині у короткострокове користування мобільний телефон. А потім – спішно пішла з ним нібито у справах.

Протягом декількох днів потерпіла чекала на знайому, а коли зрозуміла, що та її ошукала та не повернеться, звернулася до поліції.

Співробітники сектору дізнання Ізмаїльського районного відділу поліції розшукали зловмисницю, вилучили у неї чужий гаджет, який вона планувала продати, і повернули власниці.

«На підставі зібраних доказів поліцейські під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули правопорушниці обвинувачення у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою, тобто шахрайстві, що передбачене частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Розглянувши матеріали справи, які надали правоохоронці, суд визнав обвинувачену винною у вчиненні кримінального проступку та призначив їй покарання у вигляді двохсот годин громадських робіт», – прокоментувала начальник сектору дізнання Ізмаїльського районного відділу поліції Наталія Мариморович.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x