На Ізмаїльському судноремонтному заводі працівника розчавило транспортером

0 коментарів 444528 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої суботи, 22 липня, на Ізмаїльському судноремонтному заводі сталася жахлива надзвичайна подія – одного зі співробітників розчавило транспортером, який впав з крану через обрив троса. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах. 


Попередньо встановлено, що у цей день близько пів на десяту ночі під час транспортування піднімальним краном транспортера сталося обривання троса, через що важка споруда завалилася на бік судна та причавила до борта 46-річного співробітника. Чоловік, на жаль, помер на місці пригоди – дістатися до його тіла було неможливим, доки вантаж не відтягнули.

Поліцейські, які прибули на місце трагедії, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, яке спричинило загибель людей). Відповідальним особам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x