Болградська міська рада оголосила конкурс серед власників приватних, багатоквартирних будинків і підприємств: за що змагатимуться?

2 коментаря 32670 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Болградська міська рада оголосила конкурс «Моє улюблене місто» на кращу прибудинкову територію приватного сектора, кращий двір загального користування багатоквартирних будинків та інших суб’єктів господарювання, присвячений 202-й річниці з дня заснування міста Болград, яке відзначається 25 серпня. Про це повідомляє власний кореспондент Бессарабії INFORM у Болграді з посиланням на Болградську міську раду.


Відзначимо, що це вже 11-й конкурс, який було започатковано рішенням Болградської міської ради 26 липня 2012 року, і з того часу проводитись щорічно з метою виявлення зразкових дворів загального користування багатоквартирних та особистих житлових будинків, а також активізації мешканців Болграда до благоустрою та озеленення належних їм територій.

Відповідно до положення про конкурс, його учасниками можуть бути жителі приватного сектору; жителі багатоквартирних будинків та ОСББ; підприємства, організації та установи міста, суб’єкти підприємницької діяльності.

Переможців визначають у п’яти номінаціях: «Кращий будинок приватного сектору міста Болграда», «Кращий двір загального користування багатоквартирних житлових будинків міста Болграда», «Найкраща квартальна територія приватного сектору міста Болграда», «Найкраща дитяча та/або спортивна площа міста Болграда», «Найкращий благоустрій об’єкта підприємницької діяльності, підприємств, організацій та установ міста Болграда».

Болградська міська рада оголосила конкурс серед власників приватних, багатоквартирних будинків і підприємств: за що змагатимуться?

Члени конкурсної комісії у складі спеціалістів структурних підрозділів міської ради розглядатимуть всі подані заявки та виставлятимуть бали учасникам згідно з критеріями оцінювання конкурсних матеріалів.

До уваги буде братися творчий підхід до благоустрою та озеленення прилеглої території, наявність доглянутих зелених насаджень, квітників, елементів благоустрою (альтанки, лавки тощо), таблички з номером будинку, очищення та побілка бордюрів, відсутність випадкового сміття, наявність справних урн.

«Заявки на участь в Конкурсі подаються до 10.08.2023 р. в Болградську міську раду за адресою: вул. Терещенка, 65, або на поштову скриньку, email: miskarada@bolgrad.odessa.gov.ua. Чекаємо на Вашу активну участь. Телефон для довідок: 4-11-63. Інспекція з благоустрою Болградської міської ради», – сказано в повідомленні про конкурс.

Болградська міська рада оголосила конкурс серед власників приватних, багатоквартирних будинків і підприємств: за що змагатимуться?
Додамо, що переможців та призерів конкурсу «Моє улюблене місто» буде названо на урочистому заході з нагоди Дня заснування Болграду. Вони нагороджуються сертифікатами з врученням пам’ятного знаку тієї чи іншої номінації, а також отримують грошове заохочення, яке можуть використати на покращення об’єкта.

Фото: Болградська міська рада

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Голдфингер
Голдфингер
9 месяцев назад

Как это за что будут соревноваться жители. Это просто таки очевидно:-
ЗА ЛУЧШУЮ МАСКИРОВКУ СВОЕГО ДОМА!!!
для того, чтобы ракета ? пВО – не прилетела в их дом!
И конкурс назовите:-
ОБМАНИ РАКЕТУ пВО!!!

Последний раз редактировалось 9 месяцев назад Голдфингер ем
??=?=??=?=??=?=??=?=??
??=?=??=?=??=?=??=?=??
9 месяцев назад
Ответить на  Голдфингер

Ну да, русня часто модифицирует такие ракеты под наземные цели. Очень смешно, Zалупа…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x