Білгород-Дністровщина у скорботі: надійшла чергова звістка з фронту про загибель Героя ─ Криховецького Владислава Вадимовича

0 коментарів 49761 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Білгород-Дністровського району надійшла ще одна сумна звістка про смерть захисника ─ майора Криховецького Владислава Вадимовича. Незабаром, 7 вересня, йому могло виповнитися 26 років, проте страшна війна обірвала життя молодого хлопця… Герой загинув 10 липня після отримання поранень несумісних з життям. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Білгород-Дністровську РВА.


Владислав Криховецький віддав своє життя у бою за Україну, її свободу і незалежність в районі 233 ЗВП Рівненської області.

Прощання із захисником України відбудеться завтра, 13 липня, о 10:00 в місті Білгород-Дністровський, вул. Михайлівська, 56.

«Віддано пожертвував собою та назавжди залишиться у наших серцях….. Від імені всієї Білгород – Дністровської районної державної (військової) адміністрації висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким та поділяємо тяжкий біль утрати», ─ йдеться у повідомленні районної адміністрації.

«Бессарабія INFORM» щиро сумує з близькими та рідними Героя! Висловлюємо глибокі співчуття.

Білгород-Дністровщина у скорботі: надійшла чергова звістка з фронту про загибель Героя ─ Криховецького Владислава Вадимовича

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x