В одному з пунктів пропуску Бессарабії правоохоронці присікли спробу контрабанди наркотиків з Румунії

0 коментарів 23382 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У поромному пункті пропуску «Орлівка – Ісакча» в Ізмаїльському районі викрили 37-річну жінку, яка намагалася завезти з-за кордону канабіс. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію обласного ГУНП.

Незаконний вантаж перевозила киянка, яка поверталася до України з Румунії. Громадянку викрили під час проходження митного контролю. В особистих речах жінки було виявлено два згортки із речовиною рослинного походження у подрібненому та висушеному стані.

Слідчі відділення № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції вилучили їх та перевірили експрес-тестом. Результат показав, що то канабіс – особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено. Речовий доказ правоохоронці скерували на експертизу, а жінку затримали в процесуальному порядку.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України. Йдеться про контрабанду, тобто переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю особливо небезпечного наркотичного засобу. Таке кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням слідчих підозрюваній суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – розповів т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x