В Арцизькому КП “Благоустрій” кадрові зміни – сьогодні представили нового начальника

0 коментарів 22923 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У КП “Благоустрій” Арцизької міської ради кадрові зміни. Сьогодні, 12 червня, міський голова Сергій Парпуланський представив нового керівника комунального підприємства. Ним став Анатолій Серек-Басан.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію міськради.

“Він має хороший управлінський та менеджерський досвід. Переконаний, що під новим керівництвом підприємство вибудує той алгоритм роботи, який дозволить досягнути високих результатів”, – підкреслив міський голова.

Анатолій Серек-Басан – екс-зам голови Тарутінської РДА та екс-депутат районної ради. Йому 47 років, він є уродженцем села Ріне, що на Тарутинщині. Закінчив Одеський державний економічний університет за спеціальністю «Облік і аудит».

Під час зустрічі з колективом очільник громади Сергій Парпуланський окреслив пріоритетні напрямки роботи комунального підприємства:

“В наших планах – оновлення та розвиток КП «Благоустрій», адже саме від його діяльності залежить якість життя мешканців міста Арциз”, – наголосив мер.

Новому керівникові очільник громади побажав енергії та натхнення на новій посаді, розуміння та підтримки у колективі. А також  подякував  за роботу попередньому керівнику – Олександру Чеботарю, який на жаль за станом здоров’я не зміг продовжити виконувати свої обов’язки.

В Арцизькому КП "Благоустрій" кадрові зміни - сьогодні представили нового начальника

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x