РФ готує теракт на Запорізькій атомній станції з викидом радіації, – Зеленський

0 коментарів 29727 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українська розвідка та Служба безпеки України мають інформацію та докази того, що країна-агресор РФ готується до теракту на Запорізькій атомній станції. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні.


За словами президента, терористичний акт, який запланувала Росія на Запорізькій АЕС, передбачає викид радіації. Крім того, Зеленський додав, що окупанти вже все підготували для скоєння цього злочину.

«Щойно була доповідь нашої розвідки та Служби безпеки України. Наша розвідка отримала інформацію про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони все підготували для цього. На жаль, уже неодноразово мені доводилося нагадувати, що радіація не знає державних кордонів і те, по кому вона вдарить, визначається лише напрямком вітру», – заявив він у своєму відеозверненні.

Зеленський додав, що Україна передала всю наявну інформацію партнерам – у Європі, Америці та інших країнах світу. Президент заявив, що абсолютно всі країни нашої планети та міжнародні організації мають знати про терористичні наміри Росії.

“Росія використовує Запорізьку атомну станцію як елемент своєї агресії. Окуповує станцію. Прикриває нею обстріли сусідніх міст. Тримає там зброю та військових. Зараз наша розвідка отримала інформацію про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони все підготували для цього. Ми передаємо всю наявну інформацію нашим партнерам – кожному у світі. Усі докази. Європа, Америка, Китай, Бразилія, Індія, арабський світ, Африка – усі країни, абсолютно всі мають це знати. Міжнародні організації… Усі”, – підкреслив голова держави.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x