Шокуючі подробиці стрілянини в Одесі: президент федерації пляжної боротьби убив дружину, її супутника, а потім застрелився сам

0 коментарів 53460 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Стали відомі подробиці стрілянини, яка 1 червня сталася в Київському районі Одеси, та призвела до людських жертв, серед яких відомий спортивний тренер, президент федерації пляжної боротьби Руслан Умаров.


Про це пише УНІАН з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

“Попередньо встановлено, що він відкрив стрілянину по іномарці в якій перебувала його дружина та чоловік, який був, за деякими даними, її охоронцем. Обидва отримали смертельні вогнепальні поранення, сам спортсмен після скоєного вистрелив собі в голову. Його було доставлено до реанімаційного відділення однієї з лікарень, де він помер“, – розповів співрозмовник інформагентства.

За даними джерела, подружжя тривалий час разом не проживало, але жінка неодноразово скаржилася  у поліцію на те, що дуже боїться чоловіка, який “погрожує та не дає спокою”.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Крім іншого, слідчим треба встановити, звідки в учасників конфлікту вогнепальна зброя. Також поки ще не зрозуміло, чи були інші учасники цих подій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x