Опинилися поряд у вкрай необхідний момент: на Одещині правоохоронці допомогли дідусеві, який знесиленим лежав на узбіччі

0 коментарів 43443 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські Одещини надали допомогу дідусеві, якого виявили на узбіччі у безпорадному стані. Чоловік лежав при дорозі, не міг підвестися та ледь говорив. За зовнішніми ознаками правоохоронці запідозрили у нього інсульт і негайно викликали «швидку». На щастя, все завершилося добре. Про порятунок дідуся розповіли у обласному управлінні поліції, передає “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо, наряд сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 1 Березівського районного відділу поліції у складі начальника Миколи Скубиша та двох поліцейських Олександра Чорного і Романа Драчинського їхали у Стрюкове на відпрацювання повідомлення щодо сварки сусідів, коли побачили, що біля села на узбіччі дороги лежить літній чоловік. Він погано себе почував, але був при свідомості.

“Ми почали оглядати дідуся на наявність тілесних ушкоджень та розмовляти з ним, намагаючись визначити його стан здоров’я. Розпитували прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце проживання. Оскільки вимова громадянина була нечіткою, протяжною і запаху алкоголю від нього не відчувалося, у нас закралася підозра на інсульт. Не припиняючи діалогу, ми попросили чоловіка порухати почергово лівою та правою рукою, ногами, стиснути кулаки. Тим часом чекали на викликану швидку медичну допомогу”, – згадує капітан поліції Микола Скубиш.

Опинилися поряд у вкрай необхідний момент: на Одещині правоохоронці допомогли дідусеві, який знесиленим лежав на узбіччі

Опинилися поряд у вкрай необхідний момент: на Одещині правоохоронці допомогли дідусеві, який знесиленим лежав на узбіччі

Правоохоронці з’ясували, що дідусеві 79 років, він місцевий мешканець, а опинився на землі, бо, маючи вади зору, спіткнувся об щось і не зміг підвестися.

Надавши чоловіку допомогу, медичні працівники ще раз ретельно оглянули його. На щастя, побоювання щодо інсульту не підтвердилися, госпіталізації дідусь не потребував і його відвезли додому.

“Він був безмежно вдячний працівникам спецслужб. А ми раді, що опинилися поряд у потрібний момент. Друзі, наші з вами небайдужість, допомога та підтримка одне одного – те, що робить нас сильними”, – зазначили у поліції.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x