До десяти років ув’язнення загрожує 19-річному одеситу за збут наркотиків

0 коментарів 27783 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці повідомили про підозру молодику з Одеси та обрали запобіжний захід. Правопорушнику загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це, із посиланням на обласну поліцію, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Слідчі встановили, що одесит налагодив продаж заборонених речовин. Вони  задокументували, як фігурант приїхав з Одеси до Кароліно-Бугазу Білгород-Дністровського району і збув знайомому три пакетика з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, схожою на канабіс, та один пакетик із сипучою речовиною білого кольору, схожою на PVP.

Поліцейські вилучили збуті фігурантом речовини і перевірили їх за допомогою експрес-тестів, що показали ознаки особливо небезпечної наркотичної речовини. Речові докази направили на експертне дослідження, а зловмисника затримали.

«На підставі наявних доказів слідчі під процесуальним керівництвом спеціалізованої прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні  незаконного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, що передбачено частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень. Слідство триває», – прокоментував подію начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

До десяти років ув’язнення загрожує 19-річному одеситу за збут наркотиків

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x