Черговий «врожай» зібрати не вдалося: у наркозлочинах викрили мешканця Саратської громади

0 коментарів 23868 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


42-річний житель Саратської громади займався вирощуванням конопель на ділянці біля дому та зберігав їх у висушеному стані. За скоєне правопорушнику може загрожувати до семи років ув’язнення. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на обласну поліцію.


Протиправну діяльність чоловіка представники поліції викрили спільно з прикордонниками. Під час обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили 68 кущів дбайливо оброблених конопель, що росли на присадибній ділянці й подвір’ї, а також майже два кілограми таких рослин у висушеному стані.

Зі слів правопорушника, наркозілля він вирощував та зберігав для власного вживання. Всі рослини були вилучені та направлені на експертне дослідження, за результатами якого буде вирішуватись питання стосовно повідомлення фігуранту про підозру.

«Слідчими територіального підрозділу поліції протиправні дії кваліфіковані за частинами 2 статей 309 та 310 Кримінального кодексу України, як незаконне  вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин та незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту, у великих розмірах. Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури”, – прокоментував т.в.о. начальника відділення №1 Білгород-Дністровського РВП Андрій Мащенко.

Максимальне покарання, яке передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до семи років.

 

Фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x