Болградщина у скорботі: під час виконання бойового завдання зупинилося серце полковника юстиції Олександра Макаєва

0 коментарів 202716 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сумна звістка з фронту надійшла до Болградщини. 4 червня 2023 року, перебуваючи на службі, під час виконання бойового завдання, зупинилося серце полковника Олександра Олександровича Макаєва, начальника відділу цивільно-військового співробітництва ОК «Південь». 


“Олександр все своє життя присвятив військовій службі, беручи приклад зі свого батька-десантника. Серед підлеглих та колег він користувався великою повагою та авторитетом”,- повідомили у Болградській РВА.

Без батька залишився син, без сина залишилася мати.

Співчуття з приводу передчасної смерті колеги, полковника юстиції Макаєва Олександра Олександровича висловили і у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Південного регіону.

Як зазначили у відомстві, життєвий шлях Олександра Олександровича у прокуратурі розпочався з 2006 року на посаді слідчого Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України. 14 років свого життя він віддав сумлінному служінню Закону та захисту інтересів держави та громадянина.

За весь час, до 2020 року, він обіймав різні прокурорсько-слідчі посади та був нагороджений відомчими відзнаками «За сумлінну службу в органах прокуратури».

Під час служби, за спогадами колег, Олександр зарекомендував себе здібним і кваліфікованим спеціалістом, сумлінним і старанним працівником, відповідально ставився до виконання службових обов’язків, проявляв ініціативу та оперативність у роботі, був надійним другом і товаришем.

Щиро співчуваємо та поділяємо горе рідних і близьких.

Вічна пам’ять Макаєву Олександру Олександровичу!

Болградщина у скорботі: під час виконання бойового завдання зупинилося серце полковника юстиції Олександра Макаєва

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x