Збагатитися не вдалося: за збут канабісу “на гарячому” затримано мешканця Одещини

0 коментарів 15093 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Після отримання коштів за незаконний товар 32-річного зловмисника негайно затримали. За скоєний наркозлочин чоловіку загрожує від шести до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на обласне управління поліції.


У ході розслідування правоохоронці встановили, що житель області сподівався збагатитися незаконним шляхом. Для досягнення своєї мети чоловік придбав наркотичний засіб у особи, яку наразі встановлюють.  Новоспечений «бізнесмен» вирішив розповсюджувати його серед наркозалежних громадян, але втілити задумане йому не вдалося ─ зловмисника одразу викрили правоохоронці.

Поліцейські, за результатами проведення контрольних закупок, вилучили майже 400 грамів канабісу і гроші, отримані за нього. Наркотичний вміст речовин підтвердили експрес-тестом та експертними висновками.

Правопорушнику повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті наркотичного засобу вчиненому повторно, що передбачено ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України.

На даний час встановлюється, де саме зловмисник придбав наркозілля.

Збагатитися не вдалося: за збут канабісу "на гарячому" затримано мешканця Одещини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x