Завдав 17 ножових поранень: жорстокого вбивцю співмешканки з Білгород-Дністровського засудили до 7 років ув’язнення

0 коментарів 21060 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


46-річного жителя Білгород-Дністровського району засудили за вбивство співмешканки. Він наніс жінці 17 ножових поранень. Наступні 7 років жорстокий вбивця проведе у тюрмі. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію обласної поліції.

Нагадаємо, вбивство було скоєно у вересні минулого року. В ході досудового слідства правоохоронці встановили, що чоловік та його цивільна дружина спільно вживали алкогольні напої та посварилися через побутові питання. Під час сварки він схопив кухонний ніж і почав бити її, спричинивши 17 колото-різаних ран в області шиї, тулуба та рук. Потерпіла померла від крововтрати, що згодом було підтверджено експертними висновками.

Гадаючи, що зможе приховати сліди злочину і зняти з себе підозру, чоловік перетягнув тіло у ванну кімнату, вимив кругом кров і ліг спати, а прокинувшись, зателефонував до поліції і повідомив, що несподівано для себе виявив співмешканку без ознак життя.

Поліцейські відразу встановили причетність заявника до вбивства 55-річної жінки та затримали його. На час слідства підозрюваного помістили під варту.

Зібравши достатньо доказів, слідчі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули чоловіку обвинувачення в умисному вбивстві, що передбачено ч. 1 ст. 115 КК України, і скерували обвинувальний акт до суду.

Суд, розглянувши матеріали справи, дослідивши зібрані поліцейськими докази, визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Також суд зобов’язав чоловіка сплатити судові витрати на залучення експерта у розмірі трохи більше семи з половиною тисяч гривень.

Завдав 17 ножових поранень: жорстокого вбивцю співмешканки з Білгород-Дністровського засудили до 7 років ув'язнення

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x