Загрожує позбавлення волі: в селі Ройлянка п’яний водій наїхав на дитину

0 коментарів 38232 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У стані алкогольного сп’яніння 25 травня близько п’ятої години вечора у селі Ройлянка водій автомобіля «DAEWOO LANOS» здійснив наїзд на 10-річного хлопчика. Дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на обласне управління поліції.


35-річний водій легковика, рухаючись по одній із вулиць села Ройлянка, скерував авто на праве узбіччя дороги, де наїхав на юного пішохода. Хлопчик рухався вздовж проїзної частини.

Унаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Після госпіталізації до медичного закладу, лікарі діагностували постраждалому забої, гематоми та переломи кісток голови. Деякі отримані неповнолітнім тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких.

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння, він виявився нетверезим. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі та права керувати транспортними засобами.

«Чоловіка затримали у процесуальному порядку. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України і карається  позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. На час слідства підозрюваного помістили під варту. Слідчі дії тривають», – повідомив т.в.о. начальника відділення № 1 Білгород-Дністровського РВП Андрій Мащенко.

Загрожує позбавлення волі: в селі Ройлянка п’яний водій наїхав на дитину

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x