З ножовим пораненням чоловіка забрала «швидка»: в одеському трамваї сталася сварка ‒ причина

0 коментарів 26271 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Напередодні близько сьомої години вечора в Одесі на вулиці Привозній у трамваї сталася кривава сварка. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на обласне управління поліції.


Про подію правоохоронцям повідомили з лікарні, куди непритомного 37-річного чоловіка доставили з проникаючим пораненням грудної клітки в ділянці серця. Потерпілий і досі перебуває в реанімації у важкому стані.

Співробітниками поліції було встановлено, що того вечора чоловік та нетвереза жінка посварилися в салоні трамвая. Жінка гучно і нецензурно лаялася зі знайомою, а на зауваження попутника одеситка ще більше обурювалася. Конфлікт загострився, виникла штовханина, унаслідок якої громадянин ударив опонентку в обличчя, а потім вийшов на зупинці.

Містянка не стерпіла образи та, наздогнавши кривдника, завдала йому удар у груди ножем, який дістала із сумки. Постраждалий ще якийсь час міг триматися на ногах та намагався заспокоїти зловмисницю, яка продовжувала розмахувати перед ним ножем, а потім упав, і жінка відразу ж втекла. Спричинене ножове поранення ледь не позбавило потерпілого життя.

Опитавши свідків події, поліцейські встановили особу правопорушниці і наступного дня затримали її за місцем мешкання. Громадянці повідомлено про підозру в замаху на вбивство.

Наразі жінка співпрацює зі слідством, висловила щире каяття і зізналася, що знаряддя злочину викинула. Правоохоронці встановлюють його місцезнаходження.

«На підставі зібраних доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Приморської кружної прокуратури повідомили 37-річній фігурантці про підозру у закінченому замаху на вбивство, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Підозрювана затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», ‒ розповів начальник територіального підрозділу поліції Вячеслав Барба.

З ножовим пораненням чоловіка забрала «швидка»: в одеському трамваї сталася сварка ‒ причина

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x