Дякуємо, що читаєте нас українською💪

“Я хороший дядя, все буде нормально”: в Аккермані затримали чоловіка, який, за словами свідків, домагався неповнолітньої

0 коментарів 31401 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Невідомого чоловіка, який начебто домагався неповнолітньої дівчинки на одній з вулиць Білгорода-Дністровського, доставили до відділу поліції. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на КУ «Муніципальна варта».


За інформацією муніципалів, серед білого дня до дитини підійшов незнайомець і почав її торкатися. Цю ситуацію побачили батьки й сусіди. Швидко зорієнтувавшись, вони встигли захистити неповнолітню від можливого домагання та викликали поліцію – чоловіка затримали правоохоронці для з’ясування обставин.

«Ситуація наступна: побачили, як мою дитину чоловік незнайомий взяв і схопив за руку, почав гладити по спині і говорити: «Я хороший дядя, все буде нормально». Відповідно після цього вибіг на вулицю розбиратися: хто, що. Сусіди повиходили. В цілому – така ситуація. Прибув у поліцію, написали заяву на неадекватні дії невідомого мені чоловіка, який не мешкає в цьому домі, ні в сусідніх», ‒ прокоментував подію батько дитини.

Наразі, встановлюються дані чоловіка та з’ясовуються усі обставини справи. У разі підтвердження злочинних дій його буде притягнуто до відповідальності.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x