Вночі окупанти атакували портову інфраструктуру Одещини

0 коментарів 23679 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час нічної масованої ракетно-дронової атаки ворог спрямував по півдню України дрони-камікадзе типу “Shahed-131/136”.


Як повідомили в ОК “Південь”, три з них знищено в небі над Миколаївщиною, ще один – над Одещиною.

За інформацією військового командування, внаслідок влучання у портову інфраструктуру Одеси спалахнула пожежа. Її оперативно ліквідовано. Інформація про масштаб руйнувань уточнюється.

За даними Повітряних сил ЗСУ, масована повітряна атака військових об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури України тривала майже усю ніч – з 00:00 до 5:00. Цього разу ворог випустив до 40 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з дев’яти літаків стратегічної авіації Ту-95мс з району Каспійського моря. З північного та південного напрямків противник атакував іранськими БпЛА «Shahed-136/131». Усього – близько 35 ударних дронів.

Протягом ночі протиповітряна оборона працювала у зонах відповідальності всіх повітряних командувань Повітряних Сил: «Центр», «Схід», «Південь» та «Захід». Силами та засобами повітряних командувань у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України знищено 67 повітряних цілей: 37 крилатих ракет Х-101/Х-555; 29 ударних БпЛА «Shahed-136/131»; 1 розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Вночі окупанти атакували портову інфраструктуру Одещини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x