В Аккермані “злодій-спайдермен” залазив на бетонні опори і зрізав кабелі ліній зв’язку

0 коментарів 11259 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгород-Дністровському 20-річний житель під час комендантської години тричі підіймався на бетонні опори в одному з приватних секторів райцентру та зрізав секатором кабель ліній зв’язку.


Як повідомили у Білгород-Дністровському районному відділі поліції, правоохоронцям вдалось встановити правопорушника.

За місцем його мешкання був проведений санкціонований обшук, в ході якого виявили та вилучили знаряддя злочину, ізоляційну оболонку від кабелю та інші речові докази.

За попередніми розрахунками фахівців, фігурант, зрізавши більше 150 метрів кабелю, завдав шкоди телекомунікаційній компанії на загальну суму близько 20-ти тисяч гривень.

Зі слів зловмисника, у такий спосіб він хотів покращити своє матеріальне становище – викрадене він продавав, отримані гроші витрачав на побутові потреби, а ізоляційну оболонку після очищення кабелю спалював у дворі домоволодіння.

Чоловікові було повідомлено про підозру у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, а також в умисному пошкодженні телекомунікаційної мережі, що спричинило припинення надання телекомунікаційних послуг.

Зазначимо, що згідно із чинним законодавством, за крадіжки правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, а за умисне пошкодження телекомунікаційної мережі – штраф від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51000 – 170000 гривень) або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x