В Аккермані пройде акція «Чисте місто починається з тебе»: містяни можуть отримати винагороду за любов до чистоти

0 коментарів 13905 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському під егідою мера пройде загальноміська акція «Чисте місто починається з тебе». Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на сторінку Віталія Граждана.


«Цієї весни, багато хто з вас, шановні Аккерманці, долучився до прибирання вулиць, улюблених місць відпочинку, зелених зон, прибудинкових територій та дворів багатоквартирних будинків в рамках трьохмісячника з благоустрою та санітарного очищення території міста. Зі своєї сторони, хочу підтримати та віддячити відповідальним містянам за наведення чистоти та порядку в нашому рідному Білгороді-Дністровському», ─ йдеться у дописі.

Для того, аби взяти участь в акції, мешканці мають надіслати на електронну адресу міської ради фото або коротке відео «до» та «після» прибирання, де видно чистоту території, її видозміни.

Такі електронні матеріали мають супроводжуватися короткими описами, в яких учасники зазначають адресу місця прибирання та розповідають про заходи з благоустрою.

Фото та відео будуть розміщені на офіційних сторінках міськради у соціальних мережах та Telegram-каналі.

Переможців оцінюватимуть в трьох номінаціях: «Найкращий двір» для багатоквартирних будинків; «Найчистіша вулиця» для приватного сектора; «Найкращий вигляд території» для офісів та установ.

За результатами переможцям акції буде вручено по 3 сертифікати на отримання грошової винагороди розміром у 6 000 грн., 2 000грн.. та 1 000 грн. у кожній з номінацій.

«Визначення переможців буде здійснюватися на основі критеріїв, таких як загальний стан території, розташування смітників, наявність комфортних умов для відпочинку, естетичний вигляд зеленої зони, квітників тощо», ─ зазначається в інформації мера.

Акція триватиме до 26 червня 2023 року. Протягом цього часу учасники можуть направляти свої матеріали на електронну адресу bd_vvp@ukr.net. Переможці будуть оголошені у Telegram-каналі «Аккерман офіційний».

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x