У Шабівській школі триває серйозний ремонт, який стартував з грантових чотирьох тисяч доларів від ЮНІСЕФ і продовжується за бюджетні

0 коментарів 22815 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Шабівському опорному закладі активно тривають ремонтні роботи, які почалися на грантові кошти Міжнародної організації ЮНІСЕФ, а продовжуються – за бюджетні. Що саме зроблено, а що попереду, дізналася «Бессарабія INFORM».


Начальник управління освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Ірина Смогла, яка на сьогодні ще й виконує обов’язки заступника голови із соціальних питань, розповіла, що ремонтні роботи в школі розпочались  ще у 2022 році. Навчальний заклад потрапив до переліку та став учасником програми підтримки освіти в Україні, завдяки чому отримав одноразовий грант.

Ці кошти можна було спрямувати на дрібні ремонти, підготовку до зимового періоду, придбання навчально-методичних матеріалів. Розпочати вирішили з ремонту та заміни вікон. Так у закладі були замінені всі фасадні вікна та облаштовано плиткою центральний вхід до школи.

«Ми розуміємо, що сьогодні важлива якісна освіта. Але як цього можна досягти, якщо не створити для учнів та вчителів необхідні умови? То ж завдяки підтримці з боку сільського голови Павла Павленка та депутатського корпусу, з місцевого бюджету були виділені кошти, на які ми плануємо повністю оновити фасад та зробити капітальний ремонт у фоє. Крім цього, працюємо над благоустроєм та озелененням території. Робота триває», ‒ зазначила Ірина Смогла.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x