У Сараті – новий керівник поліції. Ним став екс-зам начальника Ізмаїльського РВП

0 коментарів 30645 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Екс-начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Андрія Мащенко призначено тимчасово виконуючим обов’язків начальника територіального підрозділу поліції у Сараті (відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського РВП). Вчора, 8 травня, його представили особовому складу і громадськості.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на обласне ГУНП.

Представив нового керівника начальник Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області Павло Бобчинський.

«Андрій Мащенко – досвідчений поліцейський та керівник, який раніше працював на посаді заступника начальника відділу поліції – начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області. Він має великий досвід роботи у превенції, слідчих та оперативних підрозділах, який, я впевнений, скерує на підтримання правопорядку на території обслуговування, охорону спокою та безпеки громадян», – зазначив під час офіційного заходу підполковник Бобчинський.

З призначенням на посаду Андрія Мащенка привітав також голова Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь Самокиш.

Зі свого боку, т.в.о. начальника відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського РВП подякував керівництву поліції Одещини й району за довіру та запевнив, що всі свої сили та навички націлить на те, щоб забезпечити правопорядок на території обслуговування та ефективно побудувати роботу всіх служб підрозділу.

Біографічна довідка: Андрій Мащенко закінчив Таврійську державну агротехнічну академію  та пройшов підготовку в училищі професійної підготовки працівників міліції УМВС України в Запорізькій області. У військових та органах МВС працює з 2002 року, у 2009 році закінчив Міжнародну академію управління персоналом. Починав на посаді дільничного інспектора у Білгород-Дністровському територіальному підрозділі поліції, багато років працював у відділенні державної служби боротьби з економічною злочинністю Білгород-Дністровського ВП та відділі боротьби з корупцією управління по боротьбі з організованою злочинністю в Одеській області ГУ МВС України в Одеській області, очолював патрульну поліцію Білгород-Дністровського ВП, слідчий відділ Білгород-Дністровського, Біляївського та Ізмаїльського територіальних підрозділів поліції.

У Сараті - новий керівник поліції. Ним став екс-зам начальника Ізмаїльського РВП

У Сараті - новий керівник поліції. Ним став екс-зам начальника Ізмаїльського РВП

У Сараті - новий керівник поліції. Ним став екс-зам начальника Ізмаїльського РВП

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x