Сьогодні в Ізмаїлі пролунали останні дзвоники

0 коментарів 18900 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 26 травня, в Ізмаїлі пролунали останні дзвоники, що символізують закінчення навчального року. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Вже другий рік поспіль це свято дітей, батьків і викладачів проходить в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України. Тому традиційних пишних загальношкільних “лінійок” у місті не проводили. Ізмаїльські освітяни зробили скромні “проводжання” своїх випускників, аби побажати їм щасливого майбутнього, а також привітали із закінченням навчального року всіх інших школярів.

Заходи були не публічними, закритими, аби не наражати дітей на небезпеку. Для багатьох здобувачів освіти, які наразі перебувають за кордоном, урочистості проходили в онлайн форматі.

До випускників із напутнім словом у соцмережах звернувся міський голова Андрій Абрамченко:

“Шановні випускники! Нехай ваші мрії, яскраві, амбітні, націлені у майбутнє та пов’язані з нашою Україною, неодмінно збудуться! Нехай Ваша любов до рідного дому та до Батьківщини знайде своє втілення у нових відкриттях та професійних здобутках на благо українського народу та нашої держави. Україні дуже потрібні професіонали у всіх професіях та галузях!”.

Мер побажав усім школярам протягом літніх канікул набратися сил і з початком нового навчального року енергійно та ефективно освоювати нові знання. А також подякував Силам Оборони України, які другий рік поспіль під час повномасштабної агресії росії проти України виборюють право українського народу на вільне майбутнє. Адже саме завдяки їм наші діти, хоч і нелегко, але змогли успішно закінчити ще один навчальний рік.

Сьогодні в Ізмаїлі пролунали останні дзвоники

Сьогодні в Ізмаїлі пролунали останні дзвоники

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x