Психологічна та соціальна допомога дітям шкільного віку: у Шабо відкрили кімнату підтримки

0 коментарів 11826 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Шабівському опорному закладі відбулось відкриття кімнати психологічної підтримки для дітей, батьків та вчителів. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на районний орган влади.


Відкриття стало можливим завдяки Благодійному фонду «Карітас Одеса УГКЦ» в рамках проєкту «Психосоціальна допомога дітям шкільного віку на території Одеської, Хмельницької та Тернопільської областей під час війни в Україні».

Такі простори призначені для психологічної підтримки дітей у воєнний період, а займатись тут можуть усі діти, які цього потребують ‒ і місцеві жителі, і ВПО.

Проєкт працює за програмою «Безпечний простір», що включає в себе 7 комплексних занять. Вони були розроблені фахівцями Києво-Могилянської академії. Також працівники «Карітасу» проводитимуть різноманітні  активності, як з учнями, так і за участі педагогів.

Наразі, у школах Білгород-Дністровського району відкрито шість таких просторів.

Психологічна та соціальна допомога дітям шкільного віку: у Шабо відкрили кімнату підтримки Психологічна та соціальна допомога дітям шкільного віку: у Шабо відкрили кімнату підтримки

Психологічна та соціальна допомога дітям шкільного віку: у Шабо відкрили кімнату підтримки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x