Призначено нового голову АМПУ. Серед пріоритетних завдань керівника – підвищення ефективності Дунайського портового кластеру

0 коментарів 35235 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Призначено нового керівника Адміністрації морських портів України. Ним став екс-керівник державного підприємства “Укрводшлях” Юрій Литвин.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію АМПУ.

Як відомо, ДП «Адміністрація морських портів України» – стратегічне підприємство, яке забезпечує утримання та використання об’єктів портової інфраструктури. Одна з великих філій держпідприємства діє в Ізмаїлі.

В АМПУ зазначили, що новий керівник сконцентрується на підвищенні ефективності Дунайського портового кластеру, який наразі є ключовим альтернативним шляхом для експортно-імпортної логістики, а також на залученні інвестицій в портову галузь.

Серед пріоритетів також забезпечення стабільної роботи «Зернової Ініціативи» та забезпечення готовності портів до відновлення вільного комерційного судноплавства.

До призначення Юрій Литвин очолював державне підприємство «Укрводшлях», в умовах воєнного стану реорганізував роботу, об’єднавши функції державних підприємств з обслуговування та утримання внутрішніх водних шляхів в рамках реформи.

Призначено нового голову АМПУ. Серед пріоритетних завдань керівника - підвищення ефективності Дунайського портового кластеру

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x