Прикордонники оприлюднили список водойм Бессарабії, на яких заборонено вихід на воду маломірних суден та суден флоту рибної промисловості

0 коментарів 24597 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеський прикордонний загін оприлюднив важливу оновлену інформацію щодо порядку використання маломірних суден та суден флоту рибної промисловості під час дії воєнного стану. На яких водоймах Одещини в цілому, і Бессарабії – зокрема, заборонено виходити на воду, а на яких – дозволено, розкаже “Бессарабія INFORM”. 


Так, згідно інформації прикордонників, заборонено випуск, вихід та плавання в акваторії Чорного моря маломірним суднам та іншим плавзасобам усіх категорій та форм власності, у тому числі суден флоту рибної промисловості, що не підлягають нагляду класифікаційного товариства.

Також, заборонено вихід, перебування у наступних внутрішніх водоймах Одеської області:
  • Малий Аджалицький лиман;
  • південна частина Дністровського лиману (Шабо – Затока – Кароліно-Бугаз – Роксолани – Овідіополь);
  • Будацький лиман;
  • озера Сасик, Шагани, Алібей, Бурнас.

Дозволено вихід та перебування у внутрішніх водоймах Одеської області (лимани: Сухий, Хаджибейський, Куяльницький, Великий Аджалицький, Тилігульський) лише у світлий час доби з дотриманням наступного порядку:

  • щодобово, до 17.00, суб’єктам господарювання необхідно подавати списки маломірних плавзасобів з їх екіпажами на затвердження до підрозділу ДПСУ, в межах ділянки відповідальності якого планується здійснення промислу.

У прикордонному загоні нагадали, що випуск та вихід маломірних (малих) суден, інших плавзасобів у тому числі суден флоту рибної промисловості в межах контрольованих прикордонних районів здійснюється лише з пристаней, причалів, баз для стоянки, об’єктів базування (місць базування суден флоту рибної промисловості) відкритих та допущених до експлуатації відповідно до порядку, встановленому постановою КМУ від 27.07.1998 № 1147.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x