Приїхав до Татарбунар у справах та вкрав мопед, аби не чекати маршрутку додому – засуджено 38-річного крадія

0 коментарів 22518 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суд прийняв рішення відносно 38-річного мешканця села Дивізійської територіальної громади, який, приїхавши у Татарбунари у справах, помітив залишений без догляду мопед з ключами та не втримався, щоб його не вкрасти. Бонусом йому дістався шурупокрут, який знаходився у багажнику. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Управління поліції. 


Наступні три роки зловмисник проведе за ґратами.

Заява про зникнення двоколісного надійшла від 72-річного татарбунарця у червні минулого року. Його мопед, який був припаркований біля подвір’я, зник. В ході оперативно-розшукових заходів наступного дня поліцейські затримали 38-річного крадія.

Правоохоронці встановили, що чоловік приїжджав у місто у справах, помітив біля одного із домоволодінь скутер із ключем і вирішив повертатися не громадським транспортом, а на двоколіснику. Заволодівши мопедом, згодом у його багажнику зловмисник знайшов шурупокрут із запасною акумуляторною батареєю, які віддав знайомому для продажу. Свої протиправні дії фігурант пояснив алкогольним сп’янінням.

Усе майно, здобуте злочинним шляхом, поліцейські вилучили і повернули власнику.

“На підставі зібраних доказів, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом та крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, що передбачено частиною 1 статті 289 та частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Розглянувши обвинувальний акт, скерований правоохоронцями, Татарбунарський районний суд визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки зі стягненням на користь держави трохи більше шести тисяч гривень, витрачених на залучення експерта“, – зазначили у поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x