Полеглому у Бахмуті прикордоннику з Вилківської громади просять посмертно присвоїти звання Героя України

0 коментарів 19197 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президента України просять присвоїти посмертно звання Героя України Дмитру Масленнікову – прикордоннику з Вилківської громади, який 11 квітня загинув, обороняючи місто Бахмут. Петиція з зі зверненням до Володимира Зеленського з’явилася на офіційному сайті голови держави 8 травня. Про це повідомляє Бессарабія INFORM.


Дмитро В’ячеславович Масленніков народився 2 жовтня 1991 року у селі Мирне Вилківської громади. Одразу ж після завершення навчання Дмитро протягом двох років проходив строкову службу в армії.

“Коли в 2015 році почалася війна на Донбасі, він не вагаючись підписав контракт та став на захист України, тому що любив її та прагнув жити у вільній та незалежній державі. На початку 2017 року військовий вже повернувся у статусі учасника АТО (ООС) до рідного села.  З початку березня 2022 року Дмитро потрапив до лав прикордонників в один з підрозділів Одещини. Служив на легендарному острові Зміїний. З 2015 року Дмитро захищає незалежність та суверенітет України. Мав звання солдата Державної Прикордонної служби України”, – зазначає автор петиції Коваль Ірина.

Побратими називали Дмитра з повагою, “Доміно”.

Дмитро Масленніков мав сім’ю, мріяв, як буде розповідати дітям про те, як здобувається перемога. Дуже чекав коли Україна розпочне контрнаступ, щоб повернути країні свої землі.

В Бахмуті в числі прикордонників він утримував позиції і відбивав атаки рашистів.

11 квітня 2023 року Дмитро загинув від вибухової травми.

 

 

Полеглому у Бахмуті прикордоннику з Вилківської громади просять посмертно присвоїти звання Героя України

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x