Одного далекобійника затиснуло в кабіні, інший – не постраждав: подробиці ДТП біля Ізмаїлу

0 коментарів 73467 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На відстані 40 км від міста Ізмаїл на трасі Одеса-Рені сталася аварія за участі двох вантажівок. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на обласне управління поліції.


Рухаючись з Ізмаїлу у напрямку Одеси на вантажному автомобілі «MAN» із напівпричепом, 46-річний житель Миколаївської області не впорався із керуванням та допустив виїзд напівпричепа на зустрічну смугу. Це призвело до його зіткнення з вантажним автомобілем «DAF», що рухався у зустрічному напрямку. За кермом знаходився 42-річний мешканець Чернігівщини.

Унаслідок аварії керманича «DAF» затиснуло у кабіні, з переломом пальців нижніх кінцівок він був госпіталізований до лікарні. Водій «MAN» не постраждав.

Чоловіків перевірили на стан сп’яніння, та за результатами медогляду вони були тверезі.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, а також в рамках провадження призначено низку експертиз.

Зазначимо,  на водіїв може чекати покарання передбачене вищезгаданою статтею КК ‒ у вигляді штрафу від трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51000 до 85000 гривень) або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x