На трасі Одеса-Рені у Білгород-Дністровському районі перекинувся бензовоз: водія автоцистерни госпіталізували

0 коментарів 173394 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Зранку 30 травня на трасі Одеса-Рені у Білгород-Дністровському районі сталася аварія за участю бензовоза. Водій вантажівки не впорався з керуванням, врізався у відбійник та злетів з дороги у кювет. Завдяки вчасному прибуттю рятувальників, вдалося уникнути масштабних наслідків події. Про подію Бессарабії INFORM розповіли у Білгород-Дністровському районному управлінні ДСНС.


У результаті перекидання автоцистерни, дизельне паливо, яке перевозив водій, розлилося по дорозі.

ДСНС-ники, які прибули на місце аварії, змили пальне з траси та забезпечили пожежну безпеку для всіх учасників дорожнього руху.

Крім того, рятувальники прослідкували за перекачуванням залишків палива з перекинутого бензовоза у іншу автоцистерну.

Водія вантажівки каретою швидкої доправили у Старокозацьку районну лікарню. Попередньо, його стан здоров’я – середньої важкості.

На місці аварії працювали поліцейські, які забезпечували реверсний рух по трасі.

Обставини події з’ясовуються.

На трасі Одеса-Рені у Білгород-Дністровському районі перекинувся бензовоз: водія автоцистерни госпіталізували На трасі Одеса-Рені у Білгород-Дністровському районі перекинувся бензовоз: водія автоцистерни госпіталізували На трасі Одеса-Рені у Білгород-Дністровському районі перекинувся бензовоз: водія автоцистерни госпіталізували На трасі Одеса-Рені у Білгород-Дністровському районі перекинувся бензовоз: водія автоцистерни госпіталізували

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x