На Одещині військкома, який потрапив у корупційний скандал через володіння дорогим авто і елітною нерухомістю в Іспанії, усунули від обов’язків

1 коментар 28944 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеського військового комісара Євгена Борисова, який нещодавно потрапив у корупційний скандал, усунули від обов’язків та призначили перевірку.


Про це повідомляє оперативне командування “Південь” на своїй сторінці у Facebook.

Днями стала надбанням громадськості інформація про те, що цей начальник одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Одещини користується преміальним автомобілем, Mercedes G63 AMG 2022 року випуску, купленим у розпал війни (у листопаді 2022 року) за 8 мільйонів гривень, який було ввезено до України під виглядом гуманітарної допомоги. Крім того, виявилося, що у родини Борисова є елітна вілла в іспанській Марбельї за 3 млн 950 тис. євро, яка оформлена на його матір-пенсіонерку. Такі звинувачення, на які відреагувало ОК “Південь”, раніше висунув екс-нардеп Ігор Мосійчук.

Збройні Сили України беззастережно сприятимуть розслідуванню всіх оприлюднених даних. Зі свого боку, командуванням вже призначено службову і профільну перевірки за напрямками відповідних структур, посадовця усунуто на цей час від виконання службових обов’язків. Звертаємося до ВСІХ: дочекайтеся результатів перевірки, оприлюднення інформації компетентними органами, а в разі її підтвердження – не ототожнюйте дії окремих персоналій з усією армією, яка лишається вірною присязі і гідно служить народу України”, – зазначається у заяві командування.

Нагадаємо, у п’ятницю, 28 квітня, під час прес-конференції міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що тилових військкомів із центрів комплектацій відправлятимуть на фронт, а на їхні місця призначатимуть бійців, які отримали поранення. Є всі підстави вважати, що саме корупційний скандал с одеським війсккомом став відправною точкою у прийнятті керівництвом держави такого рішення.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Семён
Семён
1 год назад

вот так всегда. отстранили-проверили-оправдали.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x