“Ми не воюємо проти цивільного населення і, зокрема, дітей” – Захисники звернулися до Українців через можливі провокації

0 коментарів 14850 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 9 травня, коли у багатьох містах рф проходять святкові паради, можна очікувати провокацій з боку держави-агресора, тому до українців звернулися ЗСУ. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.


Від самого початку війни ворог «схиблений» на сакральних датах і постійно вимагає нових великих жертв та злочинів. Не виключено, що саме 9 травня, під час проведення святкових заходів у росії, зокрема і за участі дітей, агресор може готувати провокації проти своїх мешканців, заради досягнення політичних цілей, та звинувачувати у цьому українські війська.

ЗСУ закликають не довіряти подібній інформації у разі її надходження.

«Збройні Сили України діють виключно в рамках міжнародного гуманітарного права, дотримуються правил та звичаїв війни. Життя людей – ключова цінність для нас. Ми не воюємо проти цивільного населення і, зокрема, дітей. Наша мета ‒ захист своєї країни. Разом – до Перемоги», ‒ йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x