Мешканка Мологівської територіальної громади відповість за те, що активно поширювала проросійський контент

0 коментарів 20007 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На лаву підсудних поліцейські відправили 57-річну жительку Білгород-Дністровського району, яка оприлюднювала проросійські пости у забороненій в Україні соціальній мережі «Однокласники». Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на офіційний сайт ГУ НП в Одеській області.


Співробітники Служби безпеки України та районного управління поліції встановили, що у своїх дописах жінка публічно вихваляла військових держави-окупанта та визнавала збройну агресію рф проти України правомірною.

Під час обшуку правоохоронці вилучили мобільний телефон, за допомогою якого фігурантка поширювала дану інформацію.

Частиною 2 статті 436-2 Кримінального кодексу України передбачено відповідальність за виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікацію її учасників, то ж жінка може отримати покарання  у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк,  з конфіскацією майна або без такої.

«Обвинувальний акт відносно прибічниці загарбників вже направлений до суду», ‒ зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x