Майже 80 учнів Болградської громади отримали премії за високі досягнення у навчанні

0 коментарів 25650 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час свята останнього дзвоника, яке пройшло у навчальних закладах Болградщини 26 травня, обдаровану молодь громади відзначили грошовими подарунками. Про це повідомили у Болградській міськраді, передає Бессарабія INFORM.


Як зазначається, у рамках Програми підтримки обдарованих дітей у Болградській територіальній громаді на 2023-2026 роки та згідно з розпорядженням Болградського міського голови Сергія Димитрієва, на святі останнього дзвоника 77 учнів були премійовані за високі досягнення у навчанні – олімпіадах та інших творчих конкурсах.

У міськраді підкреслюють, що упродовж 2022-2023 навчального року влада приділяла чимало уваги удосконаленню сфери освіти та створенню комфортних, а головне, безпечних умов освітнього середовища. Це – зміцнення матеріально-технічної бази ліцеїв, облаштування укриттів з кнопками викликів, встановлення пожежної сигналізації та багато іншого.

Майже 80 учнів Болградської громади отримали премії за високі досягнення у навчанні Майже 80 учнів Болградської громади отримали премії за високі досягнення у навчанні Майже 80 учнів Болградської громади отримали премії за високі досягнення у навчанні Майже 80 учнів Болградської громади отримали премії за високі досягнення у навчанні Майже 80 учнів Болградської громади отримали премії за високі досягнення у навчанні
Майже 80 учнів Болградської громади отримали премії за високі досягнення у навчанні Майже 80 учнів Болградської громади отримали премії за високі досягнення у навчанні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x