Є робота – спеціальної освіти не треба: Ізмаїльському міськводоканалу потрібні контролери

0 коментарів 21924 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Корисна інформація для шукачів роботи в Ізмаїлі, які мають тільки повну загальну середню освіту. Комунальному підприємству “Ізмаїльське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” потрібні контролери. Заробітна плата – вища мінімальної.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію Центру зайнятості.

Підготовка майбутніх спеціалістів водоканалу відбувається безпосередньо на виробництві без вимог до стажу роботи.

В обов’язки контролерів входить здійснювання контрольного зняття показників лічильників води відповідно до складених графіків у абонентів, а також перевірка наявність та цілісність пломб на лічильниках абонентів.

Заробітну плату пропонують на рівні 9100 грн при графіку роботи з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00.

Охочі працевлаштуватися можуть дізнатися більше інформації у представниці міськводоканалу Лілії  Миколаївни за тел. 0974450100. Або можете завернутися до Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості у місті Ізмаїл  за адресою пр. Незалежності, 32, або за телефоном 0976961274 (виключно у робочий час – з понеділка  по п’ятницю з 8:00 до 17:00), де вам запропонують й інші наявні цікаві вакансії.

Слід зазначити, що в Ізмаїльському міськводоканалі постійно є можливості для працевлаштування. Наприклад у квітні, були оголошення про вакансії слюсара-сантехніка, машиніста-оператора, машиніста-екскаваторника. Робочих місць у місті вистачає. А от робочих рук – бракує.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x