Дівчинка зазнала серйозних травм під колесами вантажівки у селі Саратської громади

0 коментарів 30429 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Унаслідок аварії, що сталась 10 травня поблизу села Новоселівка, 14-річна дівчинка зазнала травм різного ступеня тяжкості і була доправлена до лікарні. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на обласне управління поліції.


Попередньо встановлено, що 37-річний водій автомобіля «Opel Movano», рухаючись автодорогою Т-16-27 «Серпневе-Тарутине-Арциз-Сарата», здійснив наїзд на неповнолітню місцеву мешканку. Дівчина перетинала дорогу у невстановленому місці, а в результаті дорожньо-транспортної пригоди отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому голені та забоїв і була госпіталізована до лікарні.

Співробітниками поліції наразі встановлюються всі обставини аварії, зокрема водія вантажівки перевіряють на стан сп’яніння.  Керманича може чекати відповідальність відповідно до частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Про це повідомив т.в.о. начальника відділення № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Дівчинка зазнала серйозних травм під колесами вантажівки у селі Саратської громади

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x