Житель Болградщини вдруге за півроку попався на управлінні авто в нетверезому стані

0 коментарів 18009 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські вдруге за півроку викрили 26-річного жителя Болградщини у стані сп’яніння за кермом автомобіля. Правопорушника арештували на 10 діб та на три роки позбавили права керувати транспортними засобами.


Як розповіли у Болградському райвідділі поліції, вперше місцевого молодика у керуванні автомобілем у нетверезому стані викрили пів року тому. Відносно правопорушника правоохоронці склали протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За адміністративними матеріалами поліцейських суд постановив позбавити громадянина посвідчення водія строком на один рік.

Нещодавно співробітники поліції вдруге зупинили автомобіль, яким молодий чоловік керував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, попри те, що взагалі не мав права сідати за кермо. Від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився, але це не звільнило його від відповідальності.

За керування транспортним засобам особою у стані алкогольного сп’яніння, відмову від проходження огляду на стан сп’яніння, вчинене повторно протягом року відносно правопорушника поліцейські склали протокол за частиною 2 статті 130 КУпАП.

Розглянувши адміністративні матеріали, які надали правоохоронці, цього разу суд постановив арештувати молодика строком на десять діб з позбавленням права керування транспортним засобом протягом трьох років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x