Вдалося зекономити майже 780 тис гривень: “Горводоканал” Болграда вигідно придбав нову універсальну спецтехніку

0 коментарів 16767 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


14 квітня представники Центру спецтехніки «Альфатех» доставили до Болграда придбаний міською радою новий гусеничний бульдозер «SHANTUI» та провели тестдрайв, а також інструктаж для працівників комунального підприємства «Горводоканал».


Як зазначили у міській раді, розміщуючи інформацію на сайті державних закупівель PROZORRO про намір придбати бульдозер, КП «Горводоканал» вказав спочатку суму в 6 млн 750 тис грн. Вже в ході торгів найменшу ціну – 5 млн 978 тис гривень, запропонував Центр спецтехніки «Альфатех», який і став переможцем. Більше того, як бонус фірма взяла на себе зобов’язання провести чотири безкоштовні техобслуговування бульдозера.

«Зекономлені в ході торгів 772 тисячі гривень будуть спрямовані на придбання тралу – напівпричепа, який дозволить оперативне транспортувати бульдозер у села Болградської громади», – розповів директор КП «Горводоканал» Анатолій Ільченко.

Варто підкреслити, що бульдозер шантуй – універсальна спецтехніка, що застосовується в різних сферах промисловості (включаючи комунальне господарство), для вирівнювання, скопування та переміщення ґрунту.

Машина гусеничного типу здатна з легкістю виконати будь-яке поставлене завдання, має високу прохідність і відмінну маневреність. Такі гусеничні бульдозери ідеально підходять для використання на невеликих майданчиках, а також ділянках зі складним кліматом та геологічною обстановкою (бездоріжжя, бруд тощо).

«Придбання цієї техніки давно було нашою метою, враховуючи, що громада – це вже не лише Болград, а ще й п’ять сіл, які не меншою мірою потребують бульдозера. А брати таку техніку в оренду, як ми це робили раніше, – не раціонально. Сьогодні за допомогою цієї машини ми зможемо на порядок оперативніше, масштабніше та якісніше вирішувати ті чи інші завдання на території усієї громади», – наголосив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Вдалося зекономити майже 780 тис гривень: "Горводоканал" Болграда вигідно придбав нову універсальну спецтехніку
Вдалося зекономити майже 780 тис гривень: "Горводоканал" Болграда вигідно придбав нову універсальну спецтехніку Вдалося зекономити майже 780 тис гривень: "Горводоканал" Болграда вигідно придбав нову універсальну спецтехніку

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x