Уродженець Болградського району вчинив стрілянину біля сільської крамниці. Причина – зауваження за собаку без намордника

0 коментарів 24786 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині чоловік вчинив стрілянину біля сільської крамниці. Йому зробили зауваження за собаку, яка була без намордника. У відповідь він дістав пістолет та вистрілив у груди “розумнику”. На щастя, зброя виявилася травматичною. Правопорушник, яким виявився уродженець Болградського району, може отримати за свою запальність до 7 років в’язниці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на прес-службу ГУ НП України в Одеській області.


У селі Старі Шомполи Доброславської ОТГ Одеської області власник собаки несподівано відреагував на зауваження про вигул питомця без намордника та обстріляв незадоволеного перехожого із травмату.

Інцидент стався восьмого квітня після обіду біля одного з магазинів у селі. 32-річний чоловік зробив 57-річному власнику собаки зауваження через те, що той вигулював собаку без намордника. У відповідь власник тварини вистрілив у опонента з травматичної зброї, потрапивши в груди, і втік разом із собакою.

Стріляючим виявився уродженець Болградського району, який тимчасово оселився у Старих Шомполах — його розшукали у дачному масиві та затримали, повідомивши про підозру у хуліганстві за ч. 4 ст. 296 КК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x