Українське небо стає безпечнішим: Резніков показав ЗРК Patriot, які прибули в Україну з Німеччини

0 коментарів 23274 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міністр оборони України Олексій Резніков підтвердив прибуття в Україну зенітних ракетних систем Patriot.


“Сьогодні наше красиве українське небо стає більш безпечним, тому що в Україну прибули ЗРК Patriot. Наші сили ППО опанували їх так швидко, як тільки могли. І наші партнери дотрималися свого слова. Це результат складної роботи під керівництвом нашого президента Володимира Зеленського”, – написав Резніков у Твіттері.

Резніков подякував за підтримку главі Пентагону Ллойду Остіну, міністру оборони ФРН Борису Пісторіусу, Федеральному міністерству оборони, міністру оборони Нідерландів Кайсі Оллонгрен, а також народам США, Німеччини та Нідерландів.

“Ми переможемо разом”, – заявив міністр.

Варто підкреслити, що комплекси Patriot розроблені компанією Raytheon, вперше були розгорнуті армією США в середині 1980-х. Patriot модернізується та перебуває на озброєнні понад десяти країн, зокрема США, Ізраїлю, Німеччини, Іспанії.

За даними німецьких військових, система Patriot покриває територію близько 68 км. Її радар може відстежувати до 50 цілей і вражати п’ять із них одночасно. Залежно від модифікації, ракети-перехоплювачі можуть досягати висоти понад 24 км та вражати цілі на відстані до 160 км.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x