У Рені планують розширити мережу дорожніх знаків через наплив транспорту

0 коментарів 23976 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Рені через значне збільшення дорожнього транспорту, насамперед великовантажного, наявних знаків не вистачає для забезпечення безпеки руху, тому найближчим часом буде розглянуто питання розширення їх мережі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на виконком Ренійської міської ради. 


Зазначимо, великий потік вантажівок з початку повномасштабного вторгнення пішов до Ренійського порту, тож невеличке містечко, яке раніше не було навантажено транспортом, тепер потерпає від нього.

З огляду на це під головуванням міського голови Ігоря Плєхова та за участю першого заступника міського голови Людмили Чакир, профільних спеціалістів виконавчого комітету Ренійської міської ради, представників КО “ЖКС Ренійської міської ради” та поліцейського офіцера громади Івана Кіреу була проведена робоча нарада з питань дорожної безпеки у громаді.

В першу чергу, присутні розглянули можливість розміщення нових дорожніх знаків та вказівок. Міський голова зазначив, що зі збільшенням транспортного потоку у місті, існуючі знаки дорожнього руху у містах їх розташування не забезпечують належної безпеки для водіїв і пішоходів, а їх поточне розташування потребує доопрацювання. Після обговорення присутні підготували перелік пропозицій щодо встановлення дорожніх знаків для їх подальшого розгляду депутатською робочою групою з питань громадської безпеки.

За результатами проведеної роботи Ігор Плєхов подякував присутнім за плідну працю та зазначив, що наступним етапом підвищення безпеки та благоустрію громади є вирішення проблем дорожних знаків та розмітки у селах нашої громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x