Понад 1000 поліцейських – біля цвинтарів: на вихідні в Одеській області посилять заходи безпеки у зв’язку з поминальними днями

0 коментарів 19818 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цими вихідними пройдуть поминальні дні, коли багато людей підуть на цвинтарі. Тому в Одеській області посилять заходи безпеки. До забезпечення правопорядку буде залучено понад 1000 поліцейських. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області.


Через тиждень після Великодня, у наступну неділю віряни вшановуватимуть пам’ять померлих родичів та близьких осіб, люди починаючи з цього дня масово відвідуватимуть місця їх поховань. Ці дні мають народні назви Проводи, Гробки, Діди, Красна гірка, Могилки, Поминальні дні, Поминки, Провідки, Проводки, Радовниця, Радуниця, Бабський Великдень.

Тому для забезпечення громадської безпеки правоохоронці посилять увагу до кладовищ. Патрулі слідкуватимуть за правопорядком, дотриманням встановлених вимог і правил, передбачених правовим режимом воєнного стану, допомагатимуть людям, забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху.

Закликаємо громадян відповідально ставитися до заходів безпеки, обов’язково йти в укриття у випадку оголошення повітряної тривоги.

Також просимо всіх дотримуватися часового обмеження (нагадаємо: комендантська година на Одещині діє з 12 години ночі до 5 години ранку) і з розумінням поставитися до превентивних заходів правоохоронців.

Понад 1000 поліцейських - біля цвинтарів: на вихідні в Одеській області посилять заходи безпеки у зв'язку з поминальними днями Понад 1000 поліцейських - біля цвинтарів: на вихідні в Одеській області посилять заходи безпеки у зв'язку з поминальними днями Понад 1000 поліцейських - біля цвинтарів: на вихідні в Одеській області посилять заходи безпеки у зв'язку з поминальними днями

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x