Двоє водіїв з Татарбунарської громади відповідатимуть у суді за скоєння ДТП з потерпілими

0 коментарів 23085 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За скоєння аварій, у яких постраждали жінка та 14-річна дівчина, у суді будуть відповідати двоє жителів Татарбунарської громади. Відповідно до висновків судово-медичних експертів, отримані внаслідок автопригод потерпілими тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості.


Як розповіли у Білгород-Дністровському відділі поліції,  у одному з випадків, який стався у жовтні минулого року у денний час доби, 43-річний житель Татарбунар, керуючи автомобілем «ГАЗ», на одній із вулиць міста, на нерегульованому перехресті, не пропустив мопедистку, яка мала перевагу у русі, і скоїв із нею зіткнення.

Унаслідок ДТП 42-річна кермувальниця скутера зламала руку і була госпіталізована до районної лікарні. Водій автомобіля не постраждав.

А от 20-річний житель села Струмок Татарбунарської територіальної громади у грудні позаминулого року їхав у темну пору доби по селу на мотоциклі з вимкненими фарами, виїхав на узбіччя і наїхав на 14-річну місцеву жительку, яким та йшла. Медики госпіталізували дівчину з переломом ноги. Правоохоронці на місці події встановили, що молодик не мав посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії.

Обох водіїв поліцейські перевірили на стан алкогольного сп’яніння, вони були тверезими.

«Отримавши результати довготривалих експертних досліджень, зібравши достатньо доказів, слідчі територіального відділення поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігурантам обвинувачення в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Це передбачено частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обвинувальні акти правоохоронці скерували до суду. Правопорушникам загрожує штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51000-85000 гривень) або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x