Зеленський відвідав українські позиції на Бахмутському напрямку

0 коментарів 19305 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку під час робочої поїздки в Донецьку область 22 березня.


Як йдеться на офіційному сайті Президента України, глава держави заслухав доповіді про оперативну ситуацію та перебіг бойових дій на ділянці фронту.

Також, президент поспілкувався з військовослужбовцями та подякував їм за захист України.

«Маю честь сьогодні бути тут, на сході нашої держави, на Донбасі, і нагородити наших героїв, подякувати вам, потиснути руку. Подякувати за те, що захищаєте державу, суверенітет, схід України», – сказав Володимир Зеленський.

Під час зустрічі, президент вручив військовослужбовцям державні нагороди.

Зокрема, орден «Золота Зірка» від Глави держави отримав артилерист, капітан Ілля Вергун, якому присвоєно звання Героя України. З 24 лютого 2022 року він бере участь у протистоянні збройній агресії Російської Федерації. Безпосередньо керував протитанковими розрахунками під час звільнення міста Тростянця Сумської області, брав участь у стримуванні противника на Ізюмському напрямку. Підрозділи під його керівництвом та за особистої участі Іллі Вергуна знищили велику кількість ворожої техніки.

Зеленський відвідав українські позиції на Бахмутському напрямку Зеленський відвідав українські позиції на Бахмутському напрямку Зеленський відвідав українські позиції на Бахмутському напрямку Зеленський відвідав українські позиції на Бахмутському напрямку Зеленський відвідав українські позиції на Бахмутському напрямку

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x