Збільшилася кількість загиблих в результаті недавнього обстрілу росією багатоповерхівки у Запоріжжі

0 коментарів 16794 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кількість жертв внаслідок ракетного удару, який війська рф завдали 22 березня по Запоріжжю, збільшилася. Сьогодні, 26 березня, стало відомо про загибель хлопця 2004 року народження.


Факт смерті українця підтвердила Запорізька ОВА у коментарі кореспондентові Укрінформ. Там зазначили, що хлопець зустрів свої останні секунди життя на лікарняному ліжку. Медикам не вдалося врятувати його життя.

“Кількість загиблих внаслідок терористичної атаки 22 березня збільшилась: у лікарні помер хлопець 2004 р.н.”, – поінформували медики.

За інформацією ОВА, хлопець отримав відкриту черепно-мозкову травму. Лікарі боролися за його життя дві доби.

Нагадаємо, 22 березня росія завдала ракетного удару по Запоріжжю та влучила між двома житловими будинками. Як тоді зазначив глава ОВА Юрій Малашко, загалом російська армія запустила шість ракет по місту. Повідомлялося про одну жертву та 34 постраждалих.

Зазначимо, що тепер кількість жертв внаслідок кривавого злочину росіян у Запоріжжі сягає двох осіб. Першим від удару російської боєголовки загинув 48-річний чоловік. Він разом з родиною винаймав квартиру у житловому будинку, в який вгатили росіяни. Під час інциденту загиблий перебував вдома разом з дружиною. На щастя, жінці вдалося врятуватися.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x