Як виглядає найпекельніша ділянка фронту: опубліковані нові супутникові знімки Бахмуту

0 коментарів 22572 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Американська компанія Maxar Technologies показала супутникові фото, як виглядає Бахмут – найгарячіша точка боїв на лінії фронту. Зокрема, на знімках можна побачити руйнування важливого моста і споруд. 


“На нових супутникових знімках міста на сході України, де місяцями точиться жорстока битва, видно, що мости через стратегічно важливу річку зруйновані”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, один з найчіткіших супутникових знімків міста Бахмут за кілька тижнів показав значні пошкодження житлових будинків, мостів і промислових підприємств після тижнів важких бомбардувань і вуличних боїв.

На зробленому 6 березня знімку зафіксовано, що мости через річку Бахмутка були зруйновані. Ця водойма розділяє місто і її можуть використати українські війська як оборонну лінію для стримування російського наступу.

Як виглядає найпекельніша ділянка фронту: опубліковані нові супутникові знімки Бахмуту
На знімках за 23 лютого також можна розгледіти масштабні пошкодження промислових підприємств, житлових будинків та мостів.

Як виглядає найпекельніша ділянка фронту: опубліковані нові супутникові знімки Бахмуту

У Сухопутних військах України також опублікували супутникові знімки околиць Бахмута: перше фото датоване 1 серпня 2022 року, друге — 7 січня 2023. Різниця між фотографіями міста, де точаться найзапекліші бої, вражає.

Як виглядає найпекельніша ділянка фронту: опубліковані нові супутникові знімки Бахмуту Як виглядає найпекельніша ділянка фронту: опубліковані нові супутникові знімки Бахмуту

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x