В Ізмаїлі неповнолітніх засуджених попередили про наслідки приєднання до молодіжних субкультур «ЧВК Редан» та «Оффники»

0 коментарів 23409 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як відомо, останнім часом у молодіжному середовищі почастішали заклики про приєднання до молодіжних субкультур: «ЧВК Редан» та «Оффники». Ці дві субкультури, які закликають підлітків до масових зборів з наміром сутичок між собою, фізичного протистояння з національними меншинами або представниками інших субкультур.


Зважаючи на важливість та актуальність питання, на минулому тижні в Ізмаїльському районному відділі № 1 філії Центру пробації в Одеській області за участю провідного фахівця Ізмаїльського міського центру соціальних служб (МЦсс) Алли Дехтеренко з неповнолітніми суб’єктами пробації проведено інформаційно-профілактичну бесіду. Про це повідомили на офіційній сторінці Центру у соцмережах.

“На даний час існує багато груп різних субкультур, які займаються бійками і хуліганством. Подібні рухи завжди були і завжди будуть серед підлітків та найчастіше з вразливих груп населення. Участь підлітків в таких субкультурах є наслідком сімейних та психологічних проблем у підлітків. Дитина з сім’ї, де її поважають і вислуховують, отримує належну підтримку, навряд чи зацікавиться таким агресивним рухом”, – наголошують спеціалісти Ізмаїльського МЦсс.

Увагу підлітків було акцентовано на не допущенні участі в будь-яких угрупуваннях, які мають ціллю протиправну поведінку, порушення загальноприйнятих норм в суспільстві, порушення прав інших людей.

Неповнолітнім було наголошено, що за участь у несанкціонованих заходах чинним законодавством України передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x