Українська влада анонсувала зміни у проведенні мобілізації та вручення повісток

0 коментарів 31671 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українська влада анонсувала деякі зміни стосовно мобілізації та процесу вручення повісток. У спеціальному комітеті парламенту зібралися вдосконалити процедуру проведення мобілізації в Україні. Про це заявив член оборонного комітету, представник президента у Раді Федір Вениславський.


За його словами, за результатами засідання Комітету Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, де були всі керівники вищого рівня, які відповідають за мобілізацію, з’ясували недоліки. Наприклад, чому виникають ситуації, коли військовослужбовця відразу ж направляють у зону бойових дій після призову на службу.

Ці питання ми взяли під контроль. Такого точно більше не буде. Винних буде притягнуто до відповідальності“, – сказав Веніславський.

Наразі триває робота над удосконаленням процедури проведення мобілізаційних заходів. Зокрема, Комітет розробляє законодавчі зміни, які сприятимуть урегулюванню питання видачі повісток військовозобов’язаним внутрішньо переміщеним особам, які зараз вимушено проживають не за місцем постійної реєстрації.

Нагадаємо, Рада хоче внести зміни проходження медкомісії призовниками та мобілізованими.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x