Три роки умовно та 1 млн грн – родині: суд визначив покарання поліцейському з Одеської області, який застрелив з ПМ дівчину-колегу

0 коментарів 21816 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Моральна шкода родині – 1 млн грн та три роки умовно отримав поліцейський з Одеської області, який вбив дівчину-колегу. Чоловік намагався покласти бойову зброю (пістолет Макарова) у сейф під час чергування і випадково вистрілив у голову 26-річної поліцейської. Про це повідомила Українська Служба Інформації з посиланням на вирок Савранського районного суду Одеської області.


Трагедія сталася у серпні 2022 року під час нічного чергування у Савранському райвідділі поліції. У кабінеті було троє людей, 26-річна дівчина-поліцейська сиділа за столом. За обвинуваченим був закріплений табельний пістолет Макарова 1987 року виготовлення з 8 патронами. Спочатку він поклав зброю на свій стіл, попри правила безпеки, без кобури. Потім вирішив покласти пистолет у сейф і випадково вистрілив в колегу. Куля потрапила у голову і це призвело до миттєвої смерті. У суді мати загиблою сказала, що їй важко жити без дочки.

За рішенням суду, обвинувачений заплатить родині загиблої мільйон гривень за моральні страждання, а також більше 198 тисяч за фінансові збитки; ще більше 45 тисяч він заплатить за експертизи на користь державі. Також він отримав 3 роки умовно.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x