Моряк з Одещини, якого не випускали за кордон, виграв суд проти Білгород-Дністровського центру комплектування

0 коментарів 22869 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Моряк з Одеської області виграв судовий процес проти Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування. Про це йдеться у рішенні Одеського окружного суду.


Як йдеться у документі, чоловік має кваліфікацію морського кухаря. 26 вересня 2022 року він звернувся до центру комплектування аби отримати дозвіл на виїзд за кордон згідно Постанови КМУ №992. Проте у ТЦК йому відмовили, що і стало приводом звернення до суду.

Відповідно до рішення суду, у Білгород-Дністровському РТЦК зазначили, що причиною відмови стала відсутність всіх необхідних документів у чоловіка.

Суд визнав протиправною відмову ТЦК та призначив повторний розгляд заявки.

«Але якщо вдуматися — суд своїм рішенням лише зобов’язав РТЦК наново розглянути заяву моряка від 26.09.2022. Чи це перемога моряка і чи є гарантія, що він зможе виїхати? Ні. Військкомат може наново відмовити йому у виїзді. Тоді яка перспектива розгляду цього дозволу? Однозначно, проблему не вирішено. Це перемога на папері і не більше. Дане рішення не здатне стати прецедентом у обставинах, що склалися, на жаль»,- прокоментував резонансне рішення суду морський юрист.

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x